Mijn geile vrouw en ik


mijn geile vrouw en ik

maar, hmmmmm je likttttt lekker siste ze, maar ik wil nu wel eens voelen. Aub mam ik ooo ik werd gewoon afgeneukt door mijn bloedgeile moeder die me werkelijk afragde met haar soppende kut, lekker heee,ik liet haar begaan en zij neukte zich meerdere keren nog klaar op me lul, we neukte in alle standjes,pas in de morgen liet. Dan duurt het niet lang of ik spuit schokkend mijn ballen leeg in mijn dochters mond, snel pijpt ze door en slikt alles door en likt mijn paal weer keurig schoon. Ik was samen met mijn moeder op vakantie,mijn moeder was een vrouw van drieenveertig jaar en ik zelf was achtien, we woonden al een jaar of vier alleen omdat mijn ouders gescheiden waren. We spreken af dat dit natuurlijk vreselijk geheim moet blijven maar wel dat we elke week een heerlijk geil sex avondje gaan houden. Normaal ging ik meestal wel verder stappen maar deze keer niet, ik opende de deur en hoorde een flink gekreun uit de binnenkamer komen, dus sloop ik naar de deuropening die wagenwijd openstond, ik gluurde naar binnen. We zijn niet meer dan twee over de top geile lichamen die elkaar het ultieme genot willen schenken. Terwijl ik haar langzaam vinger zeg ik vragend : gaat dit niet uit de hand lopen?, waarop ze antwoord : geniet van het moment Pa, we vinden dit beide fijn. Dan na verloop van tijd begint het minder te worden en onze lichamen maken nog wat na schokjes en lig ik bezweet op mijn dochter uit te hijgen, Moniek streelt mijn rug ondertussen en heerlijk loom liggen we na te genieten. Met schorre stem antwoord ik : tja het is fout maar je hebt wel een beloning verdient geile dochter van.mijn geile vrouw en ik

De hierna beschreven belevenis mocht ik met mijn heerlijke dochter meemaken. Mijn naam is Markus, ben een 53 jarige sportieve man, en getrouwd.

Aangezien ik de hardloopsport bedrijf verkeer ik in goede conditie en heb nog een redelijk strak figuur. Met haar handen op mijn kont trekt ze me bij elke stoot zo diep mogelijk naar binnen. Met mijn dochter naar de sauna. Langzaam laat ik mij van haar af rollen en ga op mijn zij naast har liggen, en streel en speel met haar prachtige dikke tieten. De hierna beschreven belevenis mocht ik met mijn heerlijke dochter meemaken. Naschokkend en heftig zwetend zit ik bij te komen, trek haar tegen mij aan en zeg haar : dat was geweldig lekker Moniek en druk mijn mond op de haren voor een kus, die eigenlijk gelijk overgaat in een tongzoen. Als een speer spoelen we ons af, kleden ons en rijden naar haar appartement, waar we onmiddellijk doorlopen naar haar slaapkamer en naakt op het bed duiken. Ze kneep in haar zeer grote tepels, oooo ik wil neuken ik wil je lul in me hebben oooo Kees ik wil niet langer wachten kom me neuken dan neuken wil ik, Kees kroop omhoog en ik zag een flinke lul in mijn moeder haar. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Mijn moeder lag met de vreemde vent tussen haar benen, ze werd gelikt aan haar spleet, ooo likken zolang geleden dat ik een likkende tong op me spleet heb gehad ooooo heerlijk Kees lik me kut ooo dat heb ik nodig, ik zag haar kronkelen.

Geile vrouwen die hard worden geneukt
Onderdanige geile vrouw


Sitemap