Vieze geile vrouw laat haar kut zien


vieze geile vrouw laat haar kut zien

zien? reactie ik, Op 20:38, volgens mij is er (godzijdank) net een wet in gegaan dat dit soort dingen strafbaar zijn. Snel haal ik mijn hand weg en richt mijn aandacht op de laptop, na een poosje is het gevoel een stukje minder geworden. Ik had Theo ruim een jaar geleden ontmoet via een chatsite en we raakten destijds aan de praat. Weer werd ik hartstikke geil van het stukje over de honden. En om zijn woorden kracht bij te zetten sexmarkt friesland geeft hij een tikje tegen haar kleine tietjes en knijpt in een tepel. Schokkend spuit ik mijn zaad met kracht in haar kut, met gesloten ogen ontvangt zij iedere druppel. Bij de deur krijg ik een lange zoen van haar en met de deurknop in mijn handen zegt zij dat ik de komende avond weer wordt verwacht bij haar. En ook ik laat me regelmatig neuken door hem.

Heel even kijkt zij mij strak aan dan gaat ze weer staan en zegt dat ik op mijn rug op de vloer moet gaan liggen. Het zicht is tekort om te zien of zij een slip aan heeft, deze actie zorgt ervoor dat mijn harde paal weer bijna op springen staat.

Mooie geile blinde dikke vrouw
Gehandicapte vrouw zoekt sex

Reactie florian, Op 20:18, soms wou ik dat ik een hondje was. Gelijk zet zij haar voeten naast mijn hoofd en zakt door haar knieen, haar mooie kutje is vlak boven mij en dan gaan haar lipjes iets uit elkaar en komen er een paar druppels naar buiten. Met haar armen rond mijn hals laat zij zich iets achterover zakken en drukt haar warme kutje strak tegen mijn hand. Bij de buurvrouw hoor ik de achterdeur open gaan, met een niet al te goed gevoel kijk ik of zij zich laat zien. Is er een reactie kan je makkelijk afspoelen. Ze is duidelijk in tweestrijd met zichzelf, want aan de ene kant is deze gedwongen vorm van anale seks niks voor haar, maar tegelijkertijd voelt het toch ook wel erg lekker. Haar lippen drukt zij op die van mij en er ontstaat een lange en warme tongzoen. Hij neemt plaats op het bed tussen haar gespreide benen en begint zonder enige aarzeling aan een befbeurt die heftig kreunend ontvangen wordt door mijn vrouw. Daarna zou ik je poesje willen likken, dan weet ik ook hoe hondensperma smaakt.

Bob ziet de blondine wel zitten en krijgt een harde pik bij het zien van haar kontje.
Ik wordt zeer gijl bij het idee dat mijn vrouw zich laat neuken door andere mannen en dat ik mag toekijken.
Hebben andere mannen dit ook of ben ik raar?


Sitemap